PET NOVIH VOZIČKOV ZA NAŠE KOŠARKAŠE

mt_ignore

Pet novih vozičkov za naše košarkašeDruštvo paraplegikov ljubljanske pokrajine je v lanskem letu nadaljevalo z akcijo zbiranja sredstev pri nakupu košarkarskih invalidskih vozičkov. V tem času so nam prisluhnili in priskočili na pomoč številni donatorji in sponzorji, ki se jim ob tej priložnosti zahvaljujemo. Nasproti so nam stopili tudi v podjetju Ormega MM d.o.o., kjer so nam ob zbranih sredstvih in z njihovo donacijo omogočili nabavo petih novih košarkarskih vozičkov OFFCARR WIND SPINERGY TITANIUM.
Zaključek uspešne akcijeEkipa Društva paraplegikov ljubljanske pokrajine, ki uradno nosi ime DP Ljubljana Mercator je tako 5. januarja 2018 na treningu v Dolu pri Ljubljani v prisotnosti predsednice društva Mirjam Kanalec, športnega referenta društva Roberta Žerovnika in predstavnikov dobavitelja podjetja Ormega MM d.o.o., Klemna Kramžarja, Žana Pečarja ter Marinka Popoviča, slovesno prevzela nove vozičke. Ob dobri podpori in opremi se bomo v prihodnje lahko v največji meri posvetili treningom in nadaljnjim športnim izzivom. Predvsem pri mladih košarkarjih! Ob tem se še enkrat iskreno zahvaljujemo društvu, podjetju Ormega MM d.o.o., Rotary klubu Ljubljana – Barje ter drugim donatorjem in sponzorjem, ki so sodelovali v akciji zbiranja sredstev pri nakupu košarkarskih vozičkov.
Košarkarska ekipa DP Ljubljana Mercator

banner mercatorbanner Ormega mmbanner OffCarrbanner inothermbanner brinox