DRUGI V ŠPORTNEM RIBOLOVU

ribistvo-ligaDP ljubljanske pokrajine je bilo organizator 1. kola invalidske lige mesta Ljubljane v športnem ribolovu. Ob ribniku v Zalogu se je zbralo le 13 ribičev, ki so zastopali štiri invalidska društva - DI LJUBLJANA MOSTE POLJE, DP LJUBLJANSKE POKRAJINE, DVI LJUBLJANA in DI LJUBLJANA VIČ RUDNIK. V vsaki ekipi so tekmovali po štirje ribiči, le DI Ljubljana Vič Rudnik je zastopal le en ribič in še ta je ostal praznih rok.

Prvo mesto je s 4.850 grami ulovljenih rib premočno osvojila ekipa DI Ljubljana Moste-Polje, druga je bila ekipa našega društva (1.150 gr) v kateri so lovili: Peter Kralj, Marjan Mežnar, Marjan Pušljar in Pavel Vrhovnik, tretja pa ekipa DVI Ljubljana s 450 gramov ulovljenih rib.