JUNIJSKA ŠTEVILKA IZZIV DPLJ JE ŽE PRI BRALCIH
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/stories/izziv/izziv_06_10.jpg'

izziv_06_10Bralci že prebirajo junijsko številko našega priljubljenega glasila - IZZIV DPLJ. Podobno kot v vseh predhodnih številkah lahko tudi v tej preberete vrsto zanimivih prispevkov, ki predstavljajo različne aktualne dogodke.

Zanimivo in realno je razmišljanje urednice o posebni vrsti diskriminacije, za svetlejšo prihodnost društva je pomemben dan, ko sta nas obiskala župan in podžupan Ljubljane, tudi vi preberite kako se predstavljamo učencem, dijakom in študentom po izobraževalnih ustanovah, preberite kako so se lotile projekta »Preskoči oviro v svoji glavi, da mi boš pomagal premagati mojo!« študentke Pedagoške fakultete.

Zaposlili smo tri nove delovne moči - spoznajte jih! V glasilu lahko preberete številne prispevke z dela na socialnem področju, veliko je tudi prispevkov s kulturnega ustvarjanja in športnih dosežkih, preberite kaj vse smo videli na sejmu v Bologni, kako so se naši člani imeli v Semiču, pa o različnih tečajih in še in še