Na prvem pomladnem treningu VIDEO - V nedeljo 16. februarja so nenavadno visoke temperature marsikateremu kolesarju pomagale do prave otvoritve pomladne sezone 2014! In tako se je ekipa ročnih kolesarjev s trenerjem Aleksejem Dolinškom sestala v dolenjskem Šentjerneju, kjer so fantje opravili trening skupinske vožnje. Prijetnih 17 stopinj in prijetno vreme, ob tem pa tudi močan jugozahodni veter, je še dodatno dvignil kvaliteto treninga!
Kolesarjenje po DolenjskiNa trasi je bil prisoten tudi adrenalinski vložek, saj je bilo potrebno prečkati poplavljen del cestišča. Ta naloga sicer ni bila načrtovana, vsekakor pa je popestrila nedeljsko druženje! Prihodnji trening bo že tekmovalno obarvan, saj bodo ročni kolesarji preizkusili svojo zmogljivost. S terenskim testiranjem so ovrednotili njihov napredek v zimskem obdobju priprav!