14. MEDNARODNI TABOR S TUJIMI PROSTOVOLJCI

Tabor s tujimi prostovoljciMednarodni tabor paraplegikov in tetraplegikov je tudi tokrat potekal v Domu paraplegikov v Semiču. Enotedenskega tabora od 24. do 31. avgusta 2017 se je udeležilo šest tujih prostovoljcev: Eva iz Španije, Sija iz Slovaške, Joanna iz Poljske, Julia iz Finske, Dana iz Rusije, Suzana iz Srbije in dvanajst članov iz pokrajinskih društev Zveze paraplegikov Slovenije. Energija in vzdušje

sta bila enkratna, tako da je tistim, ki jih zaradi takšnih in drugačnih razlogov ni bilo, res lahko žal.
Društvo paraplegikov ljubljanske pokrajine se zahvaljuje Zvezi paraplegikov Slovenije za finančno podporo tabora in vsem donatorjem: Trinet, Mohorčič transport, Vit logistika,Inea, Borok, Unija d.d., CMC Ekocon in BTC Logistika.

Semiška ohcetČlai našega društva v SemičuPredstavitevOgled znamenitostiOb izviru Krupe