VESELO IN PESTRO PREDNOVOLETNO SREČANJE

Prednovoletno srečanje - 2017FOTOGRAFIJE - Leto 2017 se počasi izteka, na vrata že trka novo leto 2018. In vsako leto nam prinese lepe in tudi slabe trenutke. Eden lepših trenutkov je tudi slovo od starega leta na katerem se v dobri družbi razveselimo in pozabimo na skrbi. Člani, svojci, sodelavci in prijatelji našega društva, smo tradicionalno prednovoletno srečanje tudi tokrat pripravili v Hotelu Kongo & Casino v Grosuplju. V njihovi veliki restavraciji se je 16. decembra 2017 v pričakovanju veselega druženja, kljub turobnemu dnevu, zbralo kar precej pražnje oblečenih gostov.

Novoletne želje predsednice Mirjam KanalecPo pozdravnem nagovoru in dobrim željam predsednice društva Mirjam Kanalec je že v uvodu za dobro razpoloženje poskrbela razigrana glasbena skupina »Drugi vagon.« Seveda so simpatični in razigrani Dolenjci, ki so igrali prav za vsak okus in izpolnili še tako zahtevno željo, za tako razpoloženje skrbeli vse do poznih večernih ur.
Ansabel Drugi vagonNašega prednovoletnega srečanja si brez tradicionalnega srečelova tudi ne moremo predstavljati. Srečke z bogatimi nagradami so kar vabile k preizkusu sreče. Še posebej glavne nagrade, ki so jih prispevali: Zveza paraplegikov Slovenije (sedemdnevno bivanje v hišicah Čatež) ter Dom paraplegikov Pacug in Zdravilišče Laško (vikend paket). Veliko veselja, napetosti in zabave je bilo tudi ob igranju binga. Podelili smo nagrade za pravilno izpolnjene vrstice in glavno nagrado – izkupiček vseh prodanih lističev. S plesno točko pa se je pod vodstvom mag. Alenke Plemelj predstavila tudi skupina naših starejših članic in članov. Poželi so velik aplavz.
Sredi praznovanja nas je tako kot prejšnja leta obiskal tudi župan MOL Zoran Janković. Ob njegovih novoletnih željah smo z županom novemu letu nazdravili, nato pa z veselim druženjem, dobro glasbo in plesom, nadaljevali.
Razvedrilni program je s sodelavci pripravila Mojca Burger, na začetku pa smo prisluhnili tudi predstavitvi hidrofilnih katetrov predstavnice Lentismeda Eme Bukovec.

Logotip Društvo paraplegikov ljubljanske pokrajine

Društvo paraplegikov ljubljanske pokrajine je bilo ustanovljeno 5. decembra 1978 in združuje skoraj tretjino vseh slovenskih paraplegikov in tetraplegikov.
Namen in cilj društva je prostovoljno in neodvisno združevanje paraplegikov in tetraplegikov zaradi ugotavljanja in zadovoljevanja njihovih posebnih potreb ter zastopanja njihovih interesov.

Društvo paraplegikov
ljubljanske pokrajine
Dunajska cesta 188 - 1000 Ljubljana

Telefon: +386 (01) 569-11-23
Telefaks: +386 (01) 569-11-24
GSM: 041 649-806 - 051 649-806

E-pošta: dlj.paraplegik@guest.arnes.si
Splet: www.drustvo-para-lj.si

Transakcijski račun:
SI56 6100 0001 8731 144

Davčna številka:
SI 92039456

Twitter YouTube QR koda
mt_ignore Facebook