ODLIČEN NASTOP NAŠEGA PLESNEGA PARA NA POLJSKEM

Srebrna medalja za naš plesni parV mestu Lomianki na Poljskem je od 4. do 6. oktobra 2019 potekalo odmevno tekmovanje v paraplesu. Za kar najboljše uvrstitve so se potegovali tudi trije slovenski plesni pari pod vodstvom trenerja Andreja Novotnyja. Med njimi tudi naša vse bolj uspešna paraplesalka Lara Nedeljkovič in njen plesalec Klemen Dremelj. V uvodnem tekmovalnem dnevu sta na plesnem parketu blestela Lara in Klemen, ki sta v kategoriji kombi standard 2 osvojila srebrno odličje.
V nadaljevanju pa sta si Lara in Klemen s čudovito plesno točko v kategoriji kombi latin 2 priplesala tretje mesto. Lara je nastopila še v kategoriji single women 2 in osvojila četrto mesto.
Dobre rezultate sta dosegla tudi druga dva slovenska plesna para Nastija Fijolič in Klemen Pirman ter Breda Košir in Miha Rednak, ki sta prišla vse do finalnih nastopov.
S kvalitetnimi in konkurenčnimi nastopi so si slovenski paraplesalci tudi uradno priplesali normo za svetovno prvenstvo, ki bo novembra v Nemčiji.