Čivava EliStran dopolnjujemo TUKAJ
Ko dobiš ali kupiš hišno žival, v tistem trenutku prejmeš nekaj najbolj ljubkega in prijaznega na svetu, hkrati pa prevzameš zanj tudi odgovornost in skrb.
Prav gotovo ima kar nekaj naših članov svoje hišne ljubljenčke, ki bi mogoče želeli, da jih spoznajo tudi drugi. Nič lažjega! Po elektronski pošti dlj.paraplegik@guest.arnes.si ali nam pošljite fotografijo, mi pa jo bomo objavili na naši spletni strani. Seveda lahko pošljete več fotografij, želene in primernejše pa so vodoravne oblike, ker zavzamejo manj prostora in več pokažejo. Zraven pripišite ime živali, koliko je stara in mogoče tudi vaše ime, da bodo obiskovalci vedeli kdo je njen ponosni lastnik. Sicer pa spodnje fotografije pokažejo vse.

92039456