Koledar dogodkov

Letni pregled Mesečni pregled Tedenski pregled Dnevni pregled Išči Pojdi na mesec
Delavnica NISI SAM
Četrtek 25 November 2021, 16:00 - 20:00
Zadetki : 13

Vabimo vas na delavnico NISI SAM, ki jo bomo izvedli v okviru projekta »NISI SAM: Projekt opolnomočenja oseb, ki so se poškodovale v prometnih nesrečah in podpora njihovim svojcem.« Delavnica je zaradi svoje narave primerna za vse člane in nečlane društva ter za vse vaše svojce. Poslušali bomo predavanje dveh strokovnjakinj, zdravnice in psihologinje, na koncu pa bomo imeli še pogovorno delavnico.
Delavnica NISI SAM bo v društvenih prostorih Dunajska 188 potekala v četrtek, 25. novembra 2021 s pričetkom ob 16.00 uri in zaključkom ob približno 20. uri. Za udeležbo na delavnici je za vse obvezen pogoj PCT (prebolelost, cepljenje, testiranje).
Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da se prijavite in javite potrebo po prevozu najkasneje do ponedeljka, 22.11. na telefonsko številko 041 649 806 ali na e-mail naslov: dlj.paraplegik@guest.arnes.si.
Več informacij

Kraj dogodka Društveni prostori - Dunajska 188 Ljubljana