Koledar dogodkov

Letni pregled Mesečni pregled Tedenski pregled Dnevni pregled Išči Pojdi na mesec
Slikarska delavnica
Torek 30 November 2021, 10:00
Zadetki : 16

Društvo paraplegikov ljubljanske pokrajine bo letos prvič pripravilo slikarsko delavnico, s katero bomo obeležili mednarodni dan invalidov, ki je 3, decembra. Vabimo vse, ki svoje ure radi preživljate ob ustvarjanju.
Dobimo se v prostorih Mestnega muzeja Ljubljana, Gosposka ulica 15, Ljubljana, v torek, 30. novembra 2021, s pričetkom ob 10. uri, kjer bomo, ob strokovnem vodenju slikarja Rajka Čauševiča, urili svojo tehniko in slog.
S seboj prinesite vse potrebno za slikanje in dobro voljo, za hrano in pijačo bomo poskrbeli mi. Po kosilu, ki bo predvidoma ob 14. uri, bomo skupaj ovrednotili nastale izdelke.
Za vse udeležence je slikarska delavnica, vključno s kosilom, brezplačna. Avtomobile lahko parkirate na javnem parkirišču v bližini. Število udeležencev je omejeno, zato  pohitite s prijavami, ki jih zbiramo do vključno petka 26.11.2021. Prijavite se na telefonsko številko 041 649 806 ali na elektronski naslov dlj.paraplegik@guest.arnes.si.
Za udeležbo je treba izpolnjevati pogoj PCT. Izvedba delavnice bo potekala skladno z upoštevanjem vseh ukrepov in priporočil za preprečevanje okužb z virusom Covid-19. Dogodek podpira JSKD.

Kraj dogodka Mestni muzej Gosposka 15 - Ljubljana

92039456