Obvestila

SMS donacija
Še vedno poteka akcija zbiranja sredstev za novi prilagojen kombi, katerega nujno potrebujemo. Prosimo vas in vaše svojce, da oddate SMS sporočilo na številko 1919 s pripisom KOMBI5, v kolikor pa želite pomagati in nakazati večji znesek pa lahko nakažete na naš TRR SI56 6100 0001 8731 144, sklic 2018.
Bodi dobrodelen tudi ti!

Pomoč na domu
Na društvu bomo imeli zopet osebo, ki bo izvajala dela v splošno korist. Vsi, ki bi potrebovali kakršno koli laično pomoč na vrtu, pri hišnih opravilih ali pa samo spremstvu, lahko pokličete in se dogovorite za želeni termin.
Dodatne roke zmeraj prav pridejo!

Masaža
V prostorih društva ob torkih in četrtkih poteka za člane in njihove svojce klasična masaža, ki jo izvaja maser Tadej. Cena masaže, ki traja 45 minut, je 20€. Za člane in članice društvo prispeva 8€, član-ica pa 12€.
Sprostite svoje mišice!

Fizioterapija
V prostorih društva vsako sredo poteka fizioterapija, ki jo izvaja izkušena fizioterapevtka Maja. Cena fizioterapije znaša 30€ za 60 minut. Za člane in članice društvo prispeva 8€, član-ica pa 22€. Obvezne so predhodne prijave.
Bodite razgibani!

Presoterapija
Še vedno poteka  program presoterapije, ki je brezplačen. Dogovorite se za termine.
Lažjih nog naokrog!

Inkontinenčni material
Na društvu smo prejeli hidrofilne ženske katetre Coloplast. Poleg tega imamo tudi še nekaj hlačnih plenic, moških vložkov in urinalov. Če kaj od naštetega potrebuješ, pokliči na društvo.
Prvi pride, prvi melje!

Redna vadba in plavanje
V prostorih URI-SOČA  vsak četrtek poteka rekreacija med 18. in 19. uro v veliki telovadnici in med 19. in 20. uro plavanje v bazenu. Obe aktivnosti sta brezplačni. Na rekreacijo je organiziran tudi prevoz s kombijem za člane-ice iz okolice Ljubljane. Obvezne prijave na društvo.
Poskrbi za svoje zdravje!

Dohodnina
Prosimo vas, če namenite 0,5% dohodnine za donacijo našemu društvi, saj bi s tem omogočili več sredstev za programe, ki jih izvajamo. Obrazec lahko posredujete vsem svojim svojcem in znancem, izpolnjenega pa pošljete na društvo ali FURS.
Skupaj izboljšajmo programe!

Sporočanje
Svoje prijave in vprašanja lahko sporočite po telefonu na številko 01/ 569 11 23, 041/649 806, 051/649 806 vsak delavnik med 10. in 14. uro ali pošljete po elektronski pošti na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..