Obvestila

MASAŽA
V prostorih društva ob torkih in četrtkih poteka za člane in njihove svojce klasična masaža, ki jo izvaja maser Tadej. Cena masaže, ki traja 45 minut, je 20€. Za člane in članice društvo prispeva 8€.
Sprostite svoje mišice!

FIZIOTERAPIJA
V prostorih društva vsako sredo poteka fizioterapija, ki jo izvaja izkušena fizioterapevtka Maja. Cena fizioterapije znaša 30€ za 60 minut. Za člane in članice društvo prispeva 8€. Obvezne so predhodne prijave. V primeru, da v istem tednu koristite masažo in fizioterapijo, poravnate eno storitev v celoti, za drugo pa društvo prispeva 8,00€.
Bodite razgibani!

PRESOTERAPIJA
Še vedno poteka  program presoterapije, ki je brezplačen. Dogovorite se za termine.
Lažjih nog naokrog!

REDNA VADBA IN PLAVANJE
V prostorih URI-SOČA, še vedno vsak četrtek poteka rekreacija med 18.00 in 19.00 uro v veliki telovadnici, med 19.00 in 20.00 uro pa plavanje v bazenu. Obe aktivnosti sta brezplačni.
Poskrbi za svoje zdravje!

DOHODNINA
Prosimo vas, če namesto državi namenite 0.5% dohodnine za donacijo našemu društvi. S tem boste omogočili več sredstev za programe, ki jih izvajamo. Obrazec pa lahko posredujete vsem svojim svojcem in znancem.

SPOROČANJE
Svoje prijave in vprašanja lahko sporočite po telefonu na številko 01/ 569 11 23, 041/649 806, 051/649 806 vsak delavnik med 10. in 14. uro ali pošljete po elektronski pošti na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.