Borut Sever prvi, Boštjan Ceglar drugiUdeleženci kampa na vodiV Punatu na otoku Krku je od 14. do 18. septembra 2022 potekal smučarski kamp na vodi. Udeležili so se ga člani pokrajinskih društev Zveze paraplegikov Slovenije - Borut Sever, Gašper Juvančič, Boštjan Ceglar, Anej Doplihar, Gregor Habe, Matej Lednik, Gregor Gračner ter Zdravko Lakić iz Hrvaške.
Ob zaključku treningov je zadnji dan potekalo tekmovanje na katerem je prvo mesto osvojil Borut Sever, drugi je bil Boštjan Ceglar, oba člana našega društva, tretji je bil Gašper Juvančič iz Društva paraplegikov Prekmurja in Prlekije.
Zaradi slabih vremenskih pogojev in zaradi slabega počutja, Matej Lednik, Gregor Gračner in Zdravko Lakič niso tekmovali.

92039456