Ekipa na turnirjuNaš tenisač Sašo RinkNa igriščih teniškega kluba Triglav v Kranju je 21. septembra 2022 potekal turnir mešanih dvojic v tenisu igralcev Zveze paraplegikov Slovenije in zaposlenih v Thermani Laško (eden na vozičku, drugi hodeč). Med organizatorji in igralci je bil tudi član našega društva Sašo Rink.
Pred začetkom turnirja je nastopajoče nagovoril predsednik skupščine ZPS in predsednik Društva paraplegikov Gorenjske Peter Robnik. V imenu Zveze se je zahvalil za vztrajnost in ohranjanje dobrih odnosov med ZPS in Zdraviliščem Laško, kajti taka izmenjava turnirjev (enkrat jo organizira ZPS, enkrat Laško) traja že vse od leta 1996.
Naš parPo žrebu parov se je pričelo tekmovanja in sicer je vsaka dvojica igrala z vsako. Na koncu sta se pomerili še prvouvrščeni dvojici za prvo mesto in drugouvrščeni dvojici za tretje mesto.
Končni rezultati: prvo mesto je osvojil par Peter Robnik in Gregor Sevnik, drugo Sašo Rink in Kristan Konšek. tretje Gašper Črnilec in Damjana Damiš, četrto Zdravko Eržen in Žiga Zdovc, peto pa Mojca Tomažin in Boštjan Salobir. V finalu je Petru Robniku (bolečine v križu) priskočila na pomoč Mojca Tomažin.
Po končanem turnirju in razglasitvi rezultatov je Sašo Rink razdelil priložnostna darila, ki sta jih prispevala Zveza paraplegikov Slovenija in Lekarna Ljubljana.
Srečanje so zaključili s kosilom v gostišču Arvaj v Kranju in si zaželeli ponovnega srečanja, prihodnje leto v Laškem.

92039456