Na Zdravstveni fakultetiŠtudentom Delovne terapije na Zdravstveni fakulteti v Ljubljani smo 15. novembra 2022 predstavili delovanje društva. V sodelovanju s predstavnikom ZPS in ZŠIS ter tremi predstavniki Društva paraplegikov Gorenjske, smo izvedli delavnice v okviru predmeta Delovna terapija na področju prostega časa, ki ga poučuje viš. pred. mag. Alenka Plemelj. Študentje so z navdušenjem opazovali tudi našega slikarja Željka Vertlja, ki je slikal usti in razstavljal svoje umetnine. Udeleženci so se z njim pogovorili, najpogumnejši pa poskusili tudi sami slikati z usti. Željko je član Mednarodnega združenja slikarjev, ki slikajo z usti ali nogami.
Z Zdravstveno fakulteto dobro sodelujemo že vrsto let, organizatorici pa se zahvaljujemo za vabilo in gostoljubje.
Projekt podpira Agencija za varnost prometa.

92039456