EVROPSKI TEDEN MOBILNOSTI
V sklopu dogajanj Evropskega tedna mobilnosti bomo sodelovali pri številnih projektih:
22. septembra bomo sodelovali na ETM v Kočevju. Na mestni ploščadi nas najdete med 10. in 14. uro, kjer se lahko preizkusite v slikanju z usti, ali pa se z nami z vozički zapeljete po mestnem jedru.
22. septembra bomo imeli stojnico tudi v Logatcu, kjer bomo predstavljali delovanje društva, mimoidoči pa se bodo lahko preizkusili v vožnji z vozički čez poligon. Tam nas najdete od 9. do 12. ure.
19. septembra med 10. in 17. uro bomo na Kongresnem trgu v sodelovanju z Zvezo slepih in slabovidnih, Zvezo gluhih in naglušnih ter Svetom za odpravljanje arhitekturnih in komunikacijskih ovir MOL pripravili OVIRANtlon, triatlon z ovirami, s katerimi se osebe z oviranostmi srečujemo v vsakdanjem življenju.
Veselimo se vašega obiska!

MASAŽA IN FIZIOTERAPIJA
V prostorih društva se ponovno izvajata klasična masaža in fizioterapija. Masaža poteka ob torkih in četrtkih, cena je 23 € za 45 minut. Članom društvo prispeva 8 €, strošek člana je 15 €. Za bližnje svojce članov je cena 25 €. Fizioterapija poteka ob sredah od 12. do 16. ure. Cena fizioterapije je 30 € za 60 minut. Članom društvo prispeva 8 €, strošek člana je 22 €. V primeru, da v istem tednu koristite masažo in fizioterapijo, poravnate eno storitev v celoti, za drugo pa društvo prispeva 8 €.

PRESOTERAPIJA
Na društvu nudimo strojno limfno masažo - presoterapijo, ki je brezplačna in načeloma poteka ob ponedeljkih in petkih oz. po dogovoru. Presoterapija je zelo priporočljiva pri otekanju nog, v predhodnem dogovoru z vašim osebnim zdravnikom. Dogovorite se za termin.

INKONTINENČNI MATERIAL
Še vedno imamo na voljo plenice in urinal kondome. V kolikor kaj od tega potrebujete, pokličite na društvo za več informacij.

SPOROČANJE
Prijave in vprašanja sprejemamo po telefonu: 01/569 11 23, 041/649 806, 051/649 806 vsak delavnik med 10. in 14. uro ali po elektronski pošti: dlj.paraplegik@guest.arnes.si.

92039456