Tečaj računalništva Aktiv žena S štirikolesnikom v planine Kolesarjenje z rokami
Izobraževanje Aktiv žena ATV motoristi Para-kolesarjenje

 Interesne dejavnosti zavzemajo zanimivo, pestro in široko področje, kjer prav vsi člani društva lahko najdejo svoje interese in izkoristijo svoje talente ali hobije. Tako mladi kot starejši in tako ženske kot moški. Interesne dejavnosti gotovo nudijo najširši krog možnosti, kjer si člani pridobijo občutek ustvarjalnosti in določeno mero samozavesti.

Zato poleg osnovnih, želimo našim članom omogočiti tudi izvajanje sekundarnih potreb, kjer naj bi se izobraževali izpopolnjevali in predvsem aktivno delovali.

Društvo paraplegikov ljubljanske pokrajine ima kar precej razvejano interesno dejavnost. Članice in člani lahko svoje interese najdejo in zadovoljijo v izobraževalnih tečajih (računalništvo, tuji jeziki, fotografiranje, šah), Aktivu žena, med ATV motoristi, ročnih kolesarjih, se priključijo potapljačem ali pa plesalcem. Sem pa sodijo tudi vsakoletna množična srečanja in izleti. 

Prvi potop - odlično! Osvojili smo tudi ples Srečanje v Mengšu S helikopterjem SV do Triglava
Potapljanje Ples Srečanja Izleti
       

Logotip Društvo paraplegikov ljubljanske pokrajine

Društvo paraplegikov ljubljanske pokrajine je bilo ustanovljeno 5. decembra 1978 in združuje skoraj tretjino vseh slovenskih paraplegikov in tetraplegikov.
Namen in cilj društva je prostovoljno in neodvisno združevanje paraplegikov in tetraplegikov zaradi ugotavljanja in zadovoljevanja njihovih posebnih potreb ter zastopanja njihovih interesov.

Društvo paraplegikov
ljubljanske pokrajine
Dunajska cesta 188 - 1000 Ljubljana

Telefon: +386 (01) 569-11-23
GSM: 041 649-806 - 051 649-806

E-pošta: dlj.paraplegik@guest.arnes.si
Splet: www.drustvo-para-lj.si

Transakcijski račun:
SI56 6100 0001 8731 144

Davčna številka:
92039456

Twitter YouTube QR koda
mt_ignore Facebook